Κρήτη: Ο κορονοϊός βρήκε… το αντίδοτο!
Δείτε το επικό βίντεο

Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε Facebook και YouTube, διθυραμβικές κριτικές, παρουσία στην πλειοψηφία των δελτίων ειδήσεων και των τηλεοπτικών προγραμμάτων της χώρας αλλά και πολύ γέλιο μόλις σε λίγες ημέρες προβολής συνθέτουν την πραγματικότητα για το νέο βίντεο της πολυβραβευμένης Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο».

Οι Κρητικοί “GhostBusters” που μοιάζουν να βγήκαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές μέσα σε λίγες ημέρες σε Facebook και youtube σκορπώντας την αισιοδοξία που όλοι χρειαζόμαστε !

Τρείς Κρητικοί καζανάρηδες (δηλαδή παραγωγοί ρακής) μετά από τις οδηγίες ενός τρελού ομογενή επιστήμονα που ανακάλυψε ένα δραστικό συστατικό στην ουσία της, πείθονται να ξεκινήσουν να ψεκάζουν όλη την Κρήτη με το διάσημο ποτό, προκειμένου να την απαλλάξουν από τον νέο ιό. Για τις ανάγκες της αποστολής τους κατασκευάζουν εξοπλισμό, διαμορφώνουν το κατάλληλο όχημα και μέσα σε 24 ώρες καταφέρνουν να «απολυμάνουν» όλο το νησί υπό τους ήχους του γνωστού άσθματος των Ghostbusters σε μια επική Κρητική εκδοχή με λύρα !

Τα νέα διαδίδονται και ανταποκριτές από όλο τον κόσμο μεταδίδουν τις εξελίξεις ! Η ζωή επιστρέφει και ο επιστήμονας δικαιώνεται! Με γυρίσματα εν μέσω καραντίνας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι αλλά και στο… Σινικό Τείχος, η εκπομπή στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε Ελλάδα και ομογένεια γεμάτο με χιούμορ και περιπέτεια ! Απολαύστε το, και όπως λένε στην Κρήτη… εβίβα!