5 - 10 λεπτά
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

3 ώριμα αβοκάντο

100 γρ. ζάχαρη καστανή

100 γρ.  ανάλατη ψίχα φιστικιού Αιγίνης

100 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα

50 γρ.  κράνμπερι

50 γρ. καρύδα τριμμένη

Χυμό και ξύσμα  από ½ λεμόνι- ακέρωτο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και καθαρίζουμε πολύ προσεκτικά την εξωτερική φλούδα με ένα μυτερό μαχαίρι – τα ώριμα αβοκάντο δεν μας δυσκολεύουν καθόλου.

Τα κόβουμε σε κύβους και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα φυστίκια Αιγίνης, τα φουντούκια, τα κράνμπερι, την καρύδα, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά .

Σερβίρουμε  και τα απολαμβάνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Αν πάλι θέλουμε δροσερό το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.