Το πιο "epik" παγωτό
Βρίσκεται σην πλατεία Μαβίλη

Μέσα στον Αύγουστο εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη ένα λιλιπούτειο μαγαζάκι, ακριβώς δίπλα από το «Flower» με τις συγκλονιστικές πίτσες του και τον «Κύριο», το δημοφιλές μπαράκι της περιοχής, που αμέσως τραβάει τα βλέμματα των περαστικών.

Από την τζαμαρία του μπορεί να δεις τις βιτρίνες με τα παγωτά, ενώ αν περάσεις την πόρτα του θα έρθεις αντιμέτωπος και με τα γλυκά του.

Αυτή η μικρή αλλά θαυματουργή gelateria ανήκει στα παιδιά που έχουν και τα παρακείμενα μαγαζιά, που σκέφτηκαν ότι μια έξοδος ολοκληρώνεται καλύτερα με ένα γλυκάκι. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το «Εpik», που παρασκευάζει χειροποίητο παγωτό στο δικό τους εργαστήριο, που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.

Η Αθήνα Γουλάση, η οποία κατάγεται από οικογένεια ζαχαροπλαστών της Βορείου Ελλάδας και ξέρει την τέχνη του γλυκού καλύτερα από την καθένα, είναι υπεύθυνη γι' αυτές τις λιχουδιές.

Συγκεντρώνοντας, λοιπόν, ελληνικές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, η Αθηνά έχει δημιουργήσει μερικές ασυναγώνιστες γεύσεις, που από ό,τι μάθαμε θα ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.