Πρόκειται για το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα και βρίσκεται - πού αλλού; - σε νησί και συγκεκριμένα στην Αμοργό.
To «Bloom Brothers Canteen», όπως είναι το όνομά του, βρίσκεται στην παραλία Αιγιάλη στο όμορφο νησί των Κυκλάδων και προσελκύσει πολλούς τουρίστες λόγω της τοποθεσίας, του μιας και βρίσκεται πάνω στο νερό.
Ήταν μια ιδέα του του ιδιοκτήτη του, Νίκου Δρίγου και της αδελφής του, Κατερίνας, που αποφάσισαν να το ανοίξουν το 2018 και από τότε λειτουργεί κάθε καλοκαίρι.
Τα δύο αδέλφια ήθελαν να ανοίξουν μαζί ένα παραλιακό μαγαζί, ωστόσο, όταν δεν τα κατάφεραν, σκέφτηκαν αυτή την πρωτότυπη ιδέα: Μια μικρή καντίνα πάνω στο νερό που να ψήνει το απόλυτο ελληνικό street food.
Η πλωτή καντίνα είναι γαλάζια και λιλιπούτεια και λέγεται ότι κάνει το καλύτερο σουβλάκι του νησιού, ιδανικό φαγητό για μετά το μπάνιο.
Δεν έχει τραπεζάκια, έτσι οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το σουβλάκι τους καθισμένοι και χαλαροί στην άκρη της προβλήτας. Μένει ανοιχτό ως αργά τη νύχτα και παίζει ωραίες μουσικές.
Το χαβανέζικο, tiki style της παραπέμπει σε μικροσκοπικό, καλοκαιρινό μπαράκι, όπου μπορείς φυσικά να απολαύσεις και την παγωμένη μπύρα, γρανίτα, smoothies ή το αναψυκτικό σου αλλά και δροσερά κοκτέιλ. Ακόμη, εκτός από σουβλάκια και πιτόγυρα, θα βρεις αφράτα σάντουιτς, ζουμερά κεμπάπ κ.α.