35 λεπτά
6 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

200 γρ. καπνιστό σολομό
1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
150 γρ. τριμμένο cheddar
3 αυγά
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ. σ. baking powder
4 κ. σ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. γάλα
250 γρ. γιαούρτι
Αλάτι

ροζ πιπέρι
Βούτυρο και αλεύρι για τις φόρμες 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αβγά μαζί με το γάλα και το γιαούρτι, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε.

Κόβουμε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τον προσθέτουμε στο μείγμα. Ρίχνουμε τον άνηθο και το πεκορίνο και ανακατεύουμε.

Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder και τα προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα ανακατεύοντας.

Βουτυρώνουμε τις φόρμες και τις γεμίζουμε κατά τα 2/3.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά περίπου.