*Δύο κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1 κ.σ. baking powder
* 2 κουταλιές του γλυκού ζαχαρίνη
* ¼ κουταλιές του γλυκού αλάτι
* ¼ κουταλιές του γλυκού κόκκινο πιπέρι
* 3 κ.σ. βούτυρο κομμένο σε κομματάκια
* ¾ της κούπας ψιλοκομμένο τυρί τσένταρ
* ¾ της κούπας ψιλοκομμένη καπνιστή γαλοπούλα
* ¾ της κούπας άπαχο γάλα
* Δυο μεγάλα ασπράδια αυγού
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε το αλεύρι, το baking, την ζαχαρίνη, το αλάτι, το γάλα, τα δύο ασπράδια και το βούτυρο σε μια μικρή λεκάνη και τα πλάθετε με τα χέρια σας.
Προσθέτετε την ψιλοκομμένη γαλοπούλα και το τσένταρ και συνεχίζετε το ζύμωμα σε έναν πάγκο.
Ανοίγετε φύλλο με έναν πλάστη, μιας και η ζύμη είναι αρκετά σκληρή και την διαχωρίζετε σε κύβους με ένα κουπάτ ή ένα μαχαίρι.
Περνάτε με ένα πινέλο από πάνω λίγο γάλα και τα ψήνετε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.