Για τους ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει βασιλικά μέλη

Σε επιτυχία και glam ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ τα βραβεία BAFTA 2020, στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, κάνοντας τα φλας να αστράψουν.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει βραβείο. Ως πρόεδρος των BAFTA, ο Δούκας έβγαλε λόγο ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί. Μίλησε για την έλλειψη διαφορετικότητας στα βραβεία και γενικότερα στη βιομηχανία του θεάματος και την προσπάθεια που γίνεται για να διορθωθεί αυτό.
Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ αστειεύτηκε αναφερόμενος στους ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, της οικογένειάς του. Στη συνέχεια, κάλεσε δύο ηθοποιούς στη σκηνή για να παραδώσουν το βραβείο στην Κάθλιν Κένεντι.

Μίλησε για την έλλειψη διαφορετικότητας και ποικιλίας στα βραβεία και γενικότερα στη βιομηχανία του κινηματογράφου και την προσπάθεια που γίνεται για να διορθωθεί αυτό.

Ο Γουίλιαμ, στη συνέχεια, αστειεύτηκε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι υπερήφανος ή ανήσυχος, για τον αριθμό των νικητών την τελευταία δεκαετία που έχουν ενσαρκώσει μέλη της οικογένειάς μου», αναφερόμενος στην Ολίβια Κόουλμαν για το «The Crοwn» αλλά σε τόσους άλλους ηθοποιούς που έχουν παίξεις Βρετανούς γαλαζοαίματους και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

 

 

 

 

Στη συνέχεια, κάλεσε δύο ηθοποιούς στη σκηνή για να παραδώσουν το βραβείο Bafta Fellowship στην Κάθλιν Κένεντι.