Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πότε θα αποκαλύψει το πρόσωπό της;
Το πρώτο της q+a στον λογαριασμό της στο Instagram

Πριν από μερικές ημέρες έγινε μια εκδήλωση με στόχο να συγκεντρωθεί περαιτέρω βοήθεια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το κορίτσι που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι η οποία έμελε να την αλλάξει τη ζωή.

Πρόσφατα μάθαμε πως το ταξίδι που έκανε η Ιωάννα στη Γαλλία προκάλεσε έντονα συναισθήματα στην Ιωάννα μια και τα νέα που έλαβε από γιατρούς στο Παρίσι την τάραξαν.

Μιλώντας για το τι συνέβη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία στηρίζει την Παλιοσπύρου από το πρώτο λεπτό, εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Είναι δύσκολο με τέτοια εκτεταμένα εγκαύματα και σοβαρές φθορές, κάποιοι γιατροί είναι πιο ωμοί. Όμως η Ιωάννα είναι παλικάρι και προσγειωμένη και όποια κι αν είναι η εξέλιξη της εικόνας και της υγείας της, είναι αποφασισμένη να του διαψεύσει όλους και να τα καταφέρει», τόνισε η Ναθαναήλ.

Η Ιωάννα έχει πια 140.000 followers στο προφίλ της στο Instagram και αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου που την ακολουθεί, με τις ερωτήσεις να έχουν να κάνουν με το πότε θα την δούμε χωρίς τη μάσκα αλλά και το πώς θα συμπεριφερόταν αν έβλεπε μπροστά της την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που προέβη στην επίθεση με βιτριόλι και καταδικάστηκε πριν μερικούς μήνες από τη δικαιοσύνη.

Μιλώντας για τα συναισθήματά της αυτή την περίοδο, η Ιωάννα μοιράστηκε το άγχος που έχει αυτό το διάστημα και το οποίο αφορά τα επόμενα στάδια της θεραπείας της, τα οποία πρέπει να επιλέξει με αποτέλεσμα να νιώθει μπερδεμένη ενώ προσπαθεί να επιλέξει την καλύτερη λύση με τη γιατρό της.

Όσο για το αν θα δούμε την Ιωάννα χωρίς τη μάσκα της, η ίδια εξήγησε πως θα γίνει και αυτό όταν η ίδια νιώσει έτοιμη να το κάνει.

Χωρίς τη μάσκα

«Ξέρω πως όλοι εσείς με κάνατε να αγαπήσω τη μάσκα μου και να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να κρύβομαι», έγραψε χαρακτηριστικά η Παλιοσπύρου.

 

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε αν έβλεπε τη γυναίκα που της έκανε την επίθεση, η ίδια εξήγησε πως θα έστρεφε στο βλέμμα σε κάτι πιο όμορφο και πιο έξυπνο που θα την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Η καρδιά μου, το μυαλό μου και η ζωή μου είναι γεμάτη από αγάπη, όμορφους ανθρώπους και ουσιαστικά πράγματα που δεν υπάρχει χώρος για κάτι άλλο. Αν έπρεπε να αισθανθώ κάτι (για την Κακαράντζουλα) θα ήταν λύπηση», έγραψε η Ιωάννα.