Μαρίνα Πατούλη: Ξεσπά σε λυγμούς on air
Δεν μιλάνε με τον Γιώργο Πατούλη

Διανύει σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της.

Ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη περνούν μια κρίση στον γάμο τους, ενώ δεν αποκλείεται να είανι και οριστικός χωρισμός.

Με κλάματα, σε τηλεφωνική της επικοινωνία στην εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε ότι ο σύζυγός της έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από το σπίτι και πως η ίδια δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του και δεν γνωρίζει καν πού μένει!

Δείτε επίσης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίνας Πατούλη

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δεν μου απαντάει καν», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Πατούλη και αποκάλυψε:

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει».