Ελένη Μενεγάκη: Τι κοινοποίησε στα social media για την τηλεοπτική της επιστροφή;
Η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα!

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης είναι έτοιμη να χαρίσει και πάλι το χαμόγελο και το μπρίο της στο αγαπημένο της τηλεοπτικό κοινό που την περιμένει πως και πως στις οθόνες του από τη νέα σεζόν! Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε λοιπόν να μοιραστεί την ευχάριστη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση:

“Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα  πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA Όλα αρχίζουν ξανά..” έγραψε.