Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξανά μαζί στην τηλεόραση
Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Και μπορεί η συνεργασία της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha να έληξε κάπως άδοξα, ωστόσο ο ΣΚΑΪ σκέφτηκε να ενώσει ξανά το ζευγάρι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, τονώνοντας το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα.

Τι θα παρουσιάζουν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη
Τα πρώτα τρέιλερ του «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» δείχνουν πολύ καθαρά πόσα ποντάρει ο ΣΚΑΪ στην ιδιαίτερη σχέση του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη, αυτή τη «φαγωμάρα» ενός ζευγαριού που ζει για χρόνια παντρεμένο, η οποία και έκανε το ντουέτο τόσο δημοφιλές στο παρελθόν.
 

 

Από τις λίγες πληροφορίες που λαμβάνουμε, τόσο από τα τρέιλερ όσο όμως και από το δελτίο Τύπου, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν ένα καθαρόαιμο «πρωινό» (ή μεσημεριανό, ανάλογα με την ώρα που θα βγαίνουν στον αέρα) με ελαφριά θέματα, μαγειρική, αστρολογία και ό,τι άλλο έχουμε, τέλος πάντων, συνηθίσει σε τέτοιες εκπομπές.

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης μας κλείνει επίσης το μάτι, υποσχόμενος πολύ ζωντανή μουσική… άλλωστε αυτή είναι η πρώτη και η βασική ενασχόληση του γιου του Γιάννη Πάριου. Επιπλέον, ο παρουσιαστής σημειώνει πως ετοιμάζουν για την εκπομπή ενότητες που δεν έχουμε ξαναδεί σε ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.
 

 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ
«Έρχονται για να μας αλλάξουν τα… Σαββατοκύριακα!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι οι ΣΟΥ ΚΟΥ Family και σύντομα γινόμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια!

Εκείνη παρουσιάστρια με πηγαίο χαμόγελο και αυθορμητισμό, εκείνος ταλαντούχος καλλιτέχνης με καυστικό χιούμορ, μαζί κάνουν το πιο αληθινό ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης και υπόσχονται με την αυθεντικότητά τους να μας… φτιάξουν τα Σαββατοκύριακα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ».