Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση
Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Ο ΣΚΑΪ μπαίνει δυναμικά και στα show μεταμορφώσεων καθώς κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν θα βγει στον «αέρα» το «Make Over».

Πρόκειται για ένα καθημερινό project το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί πως θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης της συγκεκριμένης εκπομπής. Ήρθε όμως η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Την παρουσίαση του καινούργιου show του σταθμού θα αναλάβει η Δούκισσα Νομικού.

Μπορεί η ανακοίνωση να μην αναφέρει τον τίτλο του προγράμματος όμως είναι ξεκάθαρο πλέον για ποιο show προορίζεται η παρουσιάστρια.

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή και αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία. Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την παρουσιάστρια.