Δείτε ποια είναι

Όσο προχωράμε προς τον μεγάλο τελικό του Master Chef που θα γίνει στις 22 Μαΐου, τόσο πιο μεγάλη ένταση και άγχος επικρατούν για τους εναπομείναντες παίκτες του.

Οι πέντε φιναλίστ σήμερα πέρασαν δύο δοκιμασίες, την πρώτη του mystery box και μία δεύτερη, που ήταν αντιγραφή πιάτου. Μόνο που η δεύτερη δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη, όπως παραδέχτηκαν όλοι οι παίκτες. Όλοι, εκτός από τον Μανώλη ο οποίος είχε κερδίσει λίγη ώρα πριν τη δοκιμασία του mystery box και βρισκόταν ήδη στον εξώστη, άρα και εκτός της δεύτερης δοκιμασίας.

Οι τέσσερις παίκτες που απέμειναν, η Σπυριδούλα, ο Πάνος, ο Χρήστος και ο Παντελής έπρεπε να πείσουν τους κριτές για τις δυνατότητές τους, παραδίδοντάς τους για να δοκιμάσουν ένα αρκετά δύσκολο πιάτο-αντιγραφή εμπνευσμένο από την ταϊλανδέζικη κουζίνα, δημιουργία του guest chef Γιώργου Βενιέρη.

Όταν οι παίκτες άκουσαν ότι το πιάτο προερχόταν από την συγκεκριμένη κουζίνα, αγχώθηκαν, ειδικά ο Χρήστος ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την ασιατική μαγειρική.

Όμως, παρά τις δυσκολίες και μετά από μία τέτοια δοκιμασία και οι τέσσερις φιναλίστ έδειχναν σαν να είναι μία γροθιά, απολαμβάνοντας το γεγονός ότι βρίσκονται στην τελική τετράδα. Ποιος όμως θα έλεγε αντίο στο ριάλιτι μαγειρικής αφού έδωσε στους σεφ να δοκιμάσουν το χειρότερο πιάτο;

Μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι κριτές του Master Chef δοκίμασαν τα τέσσερα πιάτα, με τον Παντελή να αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Tags: