Το ριάλιτι μαγειρικής που έκανε πάταγο

Οι κριτές ήταν πιο... έντονοι, καυστικοί και αυστηροί και οι παίκτες έτοιμοι να βγάλουν ο ένας τα μαχαίρια με τον άλλον.

Και κάπως έτσι, δεν άργησε να ανέβει η τηλεθεάση και ο Τιμολέων Διαμαντής με τον Γλωσσίδη και τον να απασχολούν συνεχώς τα... κουτσομπολιά.

Τι κάνουν όλοι αυτοί, όμως, οι μάγειρες μετά το παιχνίδι;

Ο μεγάλος κερδισμένος του ριάλιτι μαγειρικής, Τιμολέων Διαμαντής το έριξε στα ταξίδια κυνηγώντας ευκαιρίες μαγειρικής εκπαίδευσης. Βρέθηκε στην, Αμερική, στον Καναδά και στην Κύπρο, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει βγει στον ιντερνετικό αέρα και στο κανάλι του στο Youtube με συνταγές δικές του, διανθισμένες με  tips και πρωτότυπες ιδέες. Συνταγές με γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους. 

Ο Χρήστος Γλωσσίδης, που βρέθηκε στον τελικό με τον Τιμολέοντα,  αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του στην Ελλάδα. Η αγάπη του για την ασιατική κουζίνα παραμένει μεγάλη και αυτός είναι και ο λόγος που απασχολείται ως σου σεφ σε ένα από πιο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, που ήρθε φέτος και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το tvέθνος, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης από την άλλη, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους αυτήν τη φορά σε Θεσσαλονικιώτικο στέκι. Οι δύο σεφ είναι πλέον υπεύθυνοι στην κουζίνα γνωστού μπαρ-ρέστοραν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας καθημερινά μεσογειακά πιάτα και φυσικά γλυκά που έχουν τρελάνει το κοινό.

Διπλά επαγγελματικά καθήκοντα απέφερε στη Μάγκυ Ταμπακάκη το «Master Chef». Αφενός εκτελεί χρέη κριτή στο «MasterChef Junior» και αφετέρου ασχολείται με το private cooking έχοντας την επιμέλεια επαγγελματικών και όχι μόνο, γευμάτων για πελάτες υψηλών γαστρονικών απαιτήσεων.

Η Μάγκυ συνεργάζεται και με τη Γωγώ Δελογιάννη που συμμετείχε στο MasterChef 1, η οποία ηγείται γαστρονομικής ομάδας σε εστιατόριο της Αθήνας, με συνταγές που υμνούν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Ο Γιώργος Φασιλής, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητα που αποκόμισε από το παιχνίδι ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στον τόπο του, στο Κρανίδι. 

Ο Σελίμ Σελτζούκ βρίσκεται στο τιμόνι του εστιατορίου που έχει στο κέντρο της Αθήνας, στόσο ήδη αναζητά πλησίον του μαγαζιού του μεγαλύτερο χώρο, μια και η πελατεία του από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι αποζητά ολοένα και περισσότερο τις παραδοσιακές τουρκικές και κουρδικές συνταγές του.

Ο Σάββας Λαχανίδης εργάζεται σε μεγάλο εστιατόριο της Αθήνας, ο Τζώρτζης Παπανικολάου -όλο το καλοκαίρι εργαζόταν σε εστιατόριο της Μυκόνου-, η Γωγώ Κωστάκη που επιμελείται μενού σε ένα από τα new entry για καφέ και μπραντς στη Γλυφάδα και ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο οποίος αποτελεί μέλος μεγάλης μαγειρικής ομάδας στην κουζίνα πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην Αθήνα.