Αυτή είναι η δυάδα

Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του MasterChef αναδεικνύοντας το δίδυμο που θα διεκδικήσει τον τίτλο στον μεγάλο τελικό.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Χρήστο να αποχωρεί από το MasterChef λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Μετά την Σπυριδούλα που πέρασε με το καλύτερο πιάτο στη δοκιμασία του Mystery Box, Μανώλης και Χρήστος διαγωνίστηκαν σε μια αντιγραφή.

 

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αποτυπώσουν όσο πιο πιστά μπορούσαν το πιάτο του σεφ Αγγελου Λάντου που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής το βράδυ του ημιτελικού. Η αποστολή τους είχε να κάνε με την πιστή αντιγραφή ενός πιάτου με περιστέρι. Ο Μανώλης συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έτσι θα είναι εκείνος που θα βρεθεί απέναντι στην Σπυριδούλα για τον τίτλο του Ελληνα MasterChef.
Η δυάδα του τελικού του MasterChef
Επειτα από μήνες μαγειρικών δοκιμασιών, δύο παίκτες είναι εκείνοι που θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια σειρά από απαιτητικές δοκιμασίες στον τελικό του MasterChef. Πριν την πρόκριση του Μανώλη, η Σπυριδούλα είχε καταφέρει να εξασφαλίσει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό, καθώς σύμφωνα με τους κριτές κατάφερε να παρουσιάσει το πιο δημιουργικό και νόστιμο πιάτο.

 

 

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα θα κληθούν να δώσουν τα δυνατά τους σε τρεις διαδοχικές δοκιμασίες την ερχόμενη εβδομάδα. Από αυτές θα προκύψει η βαθμολογία που θα ανακηρύξει εκείνον που θα πάρει τον τίτλο του MasterChef για φέτος.