Δείτε το απόσπασμα

Ο Σταύρος Γεωργίου ήταν ο νικητής στο Mystery Box του MasterChef και ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα στο τεστ δημιουργικότητας που θα ακολουθούσε.

Αρχικά, οι κριτές τον ρώτησαν αν θέλει να μαγειρέψει και να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας. Ο Σταύρος είχε και την επιλογή να μην μαγειρέψει και να είναι ασφαλής στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης, ωστόσο, δεν το δέχτηκε.

Τα τρία υλικά για το τεστ ήταν φρέσκος σολομός, καπνιστός σολομός και σολομός κονσέρβα. Ο Σταύρος επέλεξε να μαγειρέψει και με τα τρία υλικά, ενώ θα αποφάσιζε ο ίδιος με ποιο υλικό θα μαγείρευε κάθε συμπαίκτης του.

Για τον Σταύρο ο καπνιστός σολομός ήταν το πιο δύσκολο υλικό και γι’ αυτό το έδωσε στην Μαριάννα Πουλμεντή εξηγώντας τους λόγους: «Έχει τη μικρότερη εμπειρία στο σπίτι. Ήθελα να τη δυσκολέψω για να σκεφτεί το πώς διαχειρίζομαι ένα υλικό και δεν το πετάω. Πάντα παίρνει δύο καλάθια πράγματα και νομίζει ότι με το να έχει υλικά μπροστά της, μαγειρεύει, αλλά δεν είναι αυτό το MasterChef».

«Νομίζω δεν έχεις φτιάξει ποτέ καπνιστό σολομό. Για μένα είναι το πιο δύσκολο, όπως είπα και πριν, και γι’ αυτό το παίρνεις», είπε ο Σταύρος στη Μαριάννα.

 

 

«Η Μαριάννα, για μένα, δεν ξέρει τίποτα από μαγειρική και ακόμα που τη βλέπω στο σπίτι να κρατάει το μαχαίρι εκνευρίζομαι. Θέλει να είναι πάντα μέσα σε όλα, θέλει να μαγειρεύει συνέχεια, να τρώει συνέχεια…», είπε ο Σταύρος.