Γιατί ο Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι;

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει και… έρχονται στο “My style rocks“! Μετά την είσοδο της Δήμητρας Αλεξανδράκη και της Τζώρτζιας Παναγή, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ έχει πάρει “φωτιά” με τον Στέλιο Κουδουνάρη, όπως φαίνεται, να διακόπτει μάλιστα και γύρισμα!

“Χθες ακυρώθηκε ολόκληρο γύρισμα, τινάχτηκε στον αέρα ολόκληρη παραγωγή…Η παρουσιάστρια έτοιμη, οι παίκτριες έτοιμες… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, αρνήθηκε να βγει αν δεν έδειχναν την Δήμητρα Αλεξανδράκη” σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της πρωινής της εκπομπής.

“Μετά τον τσακωμό που είχαν και την απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, με βολές κατά του Στέλιου Κουδουνάρη, χθες υπήρξε γύρισμα στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι. 10 το πρωί ήταν η ώρα έναρξης και μέχρι τις 12 δεν έχει ξεκινήσει κανένας γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλειδώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο καμαρίνι έξαλλος με φωνές” πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος στο “Ευτυχείτε”.

Όσον αφορά στην απρόσμενη αυτή εξέλιξη για το My Style Rocks, η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε πως “με το γύρισμα που δεν έγινε χθες η παραγωγή χάνει λεφτά, διότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν τεχνικοί και πολλοί άλλοι άνθρωποι”.

“Είναι πολύ νεαρός τηλεοπτικά για να κάνει τέτοια καπρίτσια” δήλωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Στέλιο Κουδουνάρη. “Να του θυμίσω ότι σε μια εκπομπή δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν το γινάτι του κάθε Κουδουνάρη και θέλουν να πάνε σπίτι και να τελειώσουν τη δουλειά τους."