Πότε βγαίνει στον αέρα το The Masked Singer;
Ο Σάκης Ρουβάς και τα πρόσωπα "έκπληξη"

Το πολυσυζητημένο The Masked Singer του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης για να βγει σύντομα στον αέρα του καναλιού.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, το show "The Masked Singer" θα βγει κανονικά στον αέρα του ΣΚΑΪ τον Απρίλιο, με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Οι εκπλήξεις αρχίζουν από εδώ και μετά…

Όπως μαθαίνουμε, οι celebrities που θα διαγωνιστούν θα είναι 14. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη συμφωνήσει και έχουν μιλήσει μαζί τους για τις μάσκες που θα φορέσουν. Μάλιστα οι περισσότερες μάσκες έχουν ήδη κατασκευαστεί.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι 4 πρόσωπα, τα οποία έχουν, επίσης, συμφωνήσει. Ωστόσο, κρατούνται για την ώρα ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Πληροφορίες μας λένε πώς κάποια από τα πρόσωπα που θα δούμε δεν είναι ανάμεσα στα προφανή που έχουμε διαβάσει το προηγούμενο διάστημα.

Το σίγουρο είναι ότι το πρωτότυπο αυτό show, όπως όλα δείχνουν, μέσα στην άνοιξη θα κάνει πρεμιέρα στον αέρα του ΣΚΑΪ και ο Σάκης Ρουβάς θα είναι αυτός που θα υποδεχτεί του μεταμφιεσμένους παίκτες.