Πρεμιέρα για το House of Fame
Ο παίκτης που εντυπωσιάσε

Ξεκινάει το πιο μαγικό μουσικό ταξίδι της ελληνικής τηλεόρασης! Ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας το απόλυτο μουσικό reality. Το House of Fame La Academia αναπτύχθηκε και προβάλλεται μέσω της Azteca και του δικτύου της με τεράστια επιτυχία από το 2002 στο Μεξικό, στην υπόλοιπη Λατινική Αμερική και στις ΗΠΑ.

Ενδεικτικό της επιτυχημένης πορείας του είναι το γεγονός ότι η πρεμιέρα της 11ης σεζόν έγινε το #1 trending topic παγκοσμίως! Το format έχει παρουσιαστεί με επιτυχία και σε πολλές χώρες της Ασίας.

Η πιο fun μουσική Ακαδημία ανοίγει τις πόρτες της στην Ελλάδα και υποδέχεται δεκαοκτώ ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες.

Για τους επόμενους μήνες οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι! Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του House of Fame La Academia με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα.

Οι πόρτες άνοιξαν και μόλις είδαμε τους 18 σπουδαστές μέσα στο πολυτελές σπίτι. Πρόκειται για το ίδιο σπίτι οπού γυρίστηκε το Big Brother αλλά διαφορετικά διαμορφωμένο.

 

 

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης είναι από τους παίκτες που ξεχώρισε, ο οποίοε και μπήκε στο «House of Fame» για να κυνηγήσει το όνειρο του για μια καριέρα στο τραγούδι.

Ο 28χρονος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη. Το τραγούδι μπήκε στη ζωή του από μικρή ηλικία και το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του ενώ ήταν καθισμένος πάνω σε ένα σακί με πατάτες.

Όνειρο του είναι να γεμίσει ένα στάδιο με χιλιάδες κόσμου που θα έχουν πάει εκεί για να ακούσει αποκλειστικά εκείνον.

Ο νεαρός Γιάννης εντυπωσίασε όμως τους συμπαίκτες του με την σωματική του διάπλαση.

«Μέχρι τα 17 μου χρόνια είχα πάρα πολλά κιλά, ήμουν κοντά στα 120. Μετέπειτα πήρα την απόφαση και αδυνάτισα. Αλλά μικρός δεν είχα παίξει μπάλα, μπάσκετ ή κάτι και δεν το είχα με τα αθλήματα», είπε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στην πρεμιέρα του House Of Fame.

«Συνολικά έχω χάσει 35 με 40 κιλά. Ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ είχα φάει μισό ταψί μπακλαβά» εξομολογήθηκε ο παίκτης.