Δείτε το τρέιλερ

Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε την ημέρα της πρεμιέρας του "Αλ Τσαντίρι".

Το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης 12 Μαρτίου στις 9 το βράδυ ο Λάκης δίνει το πρώτο του ανανεωμένο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ίδιος είχε μιλήσει για την επιστροφή του.

«Όταν συναντάει κανείς έναν άνθρωπο μετά από μία ηλικία και μετά από κάποια πράγματα, λείπουν δύο χρόνια, δεν ξέρω δεν μετράω κιόλας. Ο καθένας μετά από κάποιο χρόνο είναι σε μία άλλη φάση. Φαντάζομαι ότι αυτή η φάση χωρίς να τη ξέρω καταγράφεται, αυτό θα καταγραφεί. Νομίζω η διάθεσή μου στο τώρα, κι αυτό καταγραφόταν πάντα. Δεν έχω στο κεφάλι υπολογίσει κάτι να κάνω ή να μην κάνω. Έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι, αυτό είναι όλο το θέμα. Αν πάω προσεχτικά ή αν πάω κάπως, ή αν πρέπει να απολογηθείς….Γενικά είμαι της άποψης ότι δεν θέλει πολλά να λες. Πες ότι είναι να πεις, είναι απέναντι ο κόσμος τον κοιτάς στα μάτια και σε κρίνει, κρίνεσαι, θυμώνει, σε αγαπάει, γίνονται όλα αυτά. Αλλά όλα αυτά είναι συναισθήματα μιας σχέσης που πρέπει να έχει ένα δημιουργός με τους ανθρώπους που τον βλέπουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν έχω λοιπόν στο κεφάλι μου κάτι συγκεκριμένο, ξέρω ότι θα έχω καινούργια πράγματα μέσα και καινούργιοι άνθρωποι».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε λιγες ωρες open my heart!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις