Ο σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει τα μυστικά της!
Ποιο είναι το αγαπημένο της brunch;

Ο Ντάρεν ΜακΓκράντι, πρώην σεφ του Μπάκιγχαμ σε συνέντευξή του στο Marie Claire, αποκαλύψε μερικές από τις διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας Ελισάβετ και όχι μόνο.

 

Darren McGrady

 

Όπως αποκάλυψε, η μονάρχης αγαπά την μαύρη σοκολάτα, αρνείται το σκόρδο στο φαγητό της και μερικές φορές τρώει ακόμη και από το τάπερ. Ναι, ναι, σωστά διαβάσατε!
 
Από την άλλη, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, λατρεύουν το fast food και πήγαιναν συχνά με την μητέρα τους, πριγκίπισσα Νταϊάνα στα McDonald’s.

 

, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, λατρεύουν το fast food Πηγή: Ο σεφ της Ελισάβετ αποκαλύπτει τι... τρώει μια βασίλισσα -Η μανία με τα κορν φλέικς και το πλαστικό πιάτο | iefimerida.gr

 

Ο ΜακΓκρέιντι εργάστηκε στην κουζίνα του παλατιού του Μπάκιγχαμ για 11 χρόνια, προτού γίνει ο σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Περιγράφοντας τις διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας, δήλωσε: «Το πρωινό ήταν πολύ απλό για την Αυτού Μεγαλειότητα. Ορισμένα δημητριακά της Kellogg’s σε ένα πλαστικό τάπερ, τα οποία έβαζε μόνη της. Κι όλα αυτά με τη συνοδεία τσαγιού  Darjeeling.

Αποκάλυψε επίσης, πως η μαύρη σοκολάτα είναι η «αγαπημένη» της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά δεν ήθελε να βλέπει το σκόρδο στα γεύματά της επειδή «μισούσε τη μυρωδιά του» καθώς και τη γεύση του και μάλιστα κατά καιρούς προτιμούσε να τρώει από ένα «πλαστικό κίτρινο Tupperware».

Ο ΜακΓκρέιντι, που πλέον έχει δική του εταιρεία τροφοδοσίας, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως   η βασίλισσα λάμβανε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα έναν κατάλογο φαγητών, με τις προτάσεις για τα γεύματα των επόμενων ημερών.

 

Darren McGrady

 

Μιλώντας σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει: «Ο κατάλογος πήγαινε στην Βασίλισσα, η οποία τραβούσε μια γραμμή σε όσα από τα φαγητά δεν ήθελε. Επέβλεπε το πλήρες μενού, επέλεγε αυτά που ήθελε και ρωτούσε: έχουμε αρκετό φασιανό και πέρδικα; Λάτρευε να βλέπει τα δικά της προϊόντα στο μενού και της άρεσαν τα επίσημα γεύματα. Τα πάρτι στον κήπο ήταν τεράστια και έπρεπε να φτιάχνουμε τόσα πολλά φαγητά, γλυκά και φρέσκο παγωτό».