Το κεντρικό θέμα στη φετινή έκθεση είναι η νέα τάση που επικρατεί στη σοκολατοποιία.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το "bean to bar", σοκολατένιες δημιουργίες δηλαδή, που παρασκευάζονται από σπόρους κακάο.
Το παρόν αναμένεται να δώσουν περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από 60 χώρες και το 23ο σαλόνι σοκολάτας θα υποδέχεται τους επισκέπτες του έως την 1η Νοεμβρίου.
Κάθε χρόνο, διοργανώνονται καθημερινές επιδείξεις μόδας με ευφάνταστα ρούχα φτιαγμένα από σοκολάτα.
Ο κόσμος επίσης θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά σοκολατένια γλυπτά, να παραστεί σε γευστικά εργαστήρια, να συναντηθεί με επαγγελματίες της ζαχαροπλαστικής αλλά και τους μεγαλύτερους καλλιεργητές και παραγωγούς κακάο σε ολόκληρο τον κόσμο, ιδίως από την Αφρική, την Ασία και τη Νότια Αμερική.