Βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις

Η θέα του κόβει την ανάσα, το μπάνιο είναι από swarovski και διαθέτει μόλις 10 σουίτες.

Το Chalet N βρίσκεται στις Άλπεις, κοντά στο αυστριακό χιονοδρομικό κέντρο του Λεχ.

Κάθε σουίτα είναι χτισμένη από ξύλο και πέτρα και με την πρώτη ματιά κερδίζει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Όσο για τη διαμονή;

Οι τιμές είναι κάπως "τσουχτερές" καθώς κοστίζει περίπου 290.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η αστρονομική αυτή τιμή δεν δικαιολογεί μόνο την μοναδική θέα, αλλά τον μεγάλο χώρο της τραπεζαρίας, το τεράστιο απόθεμα ακριβών κρασιών και ποτών, το υπερσύγχρονο ηχητικό σύστημα, τα έργα τέχνης, τα θερμαινόμενα καθίσματα, το ξεχωριστό dressing room καθώς και τα ιδιαίτερα Bulgari διακοσμητικά στην σουίτα, τα οποία και  διαφοροποιούν το σαλέ από τα υπόλοιπα, κάνοντας το το πιο ακριβό του κόσμου.

 

Τα εκλεκτά γαλλικά τυριά, τα αυστριακά κρέατα, ο ιταλικός καφές και η σπάνια τρούφα που έχει συλλεχθεί από τα γύρω βουνά «πλαισιώνουν» την γκουρμέ κουζίνα του σαλέ, ενώ οι δραστηριότητες που προσφέρει το Chalet N.... φουσκώνουν ακόμη περισσότερο τον λογαριασμό στα 490.000 ευρώ.

 

Με κόστος κατασκευής περίπου 53 εκατομμύρια δολάρια, το Chanet N άνοιξε το 2012 και είναι ένα από τα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο χιονοδρομικό του Λεχ στην Αυστρία.

 

 

Λέγεται πως σε αυτό το σαλέ έχουν διανυκτερεύσει μεγιστάνες, δισεκατομμυριούχοι και γαλαζοαίματοι... μιας και όλα τα τζάμια εκεί είναι θωρακισμένα, ενώ υπάρχουν περισσότερες από 100 κάμερες ασφαλείας.