Απίστευτες εικόνες από το πανέμορφο αντίγραφο της πόλης της Ιταλίας

Γόνδολες, υποθαλάσσια δωμάτια, όπερα, ακόμα και η Πλατεία Αγίου Μάρκου θα κατασκευαστούν μέσα στη θάλασσα του Ντουμπάι, πιστές αντιγραφές από ότι υπάρχει στην μαγευτική πόλη της Βενετίας στην Ιταλία. 

Βέβαια το εγχείρημα είναι ακόμη στα σκαριά, όμως η εταιρία Kleindeinst Group που έχει αναλάβει την υλοποίηση αυτού του πολυτελούς προορισμού, που θα απέχει 4χλμ από τις ακτές του Ντουμπάι, αποτιμά πως θα κοστίσει 2,5 δισ. Ντιρχάμ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δηλαδή 567 εκατ. ευρώ.

Βέβαια στη Βενετία δεν υπάρχουν τέτοιες υπόγειες σουίτες ή εστιατόρια, αλλά το Ντουμπάι φημίζεται για τις πρωτότυπες ιδέες του καθώς θεωρείται πολύ extra και προσφέρει πάντα τη χλιδή στην υπερβολή της. 

Οι επισκέπτες θα περιηγούνται στον προορισμό είτε με τα πόδια, είτε με γόνδολα. Η Πλωτή Βενετία θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.000 επισκέπτες και θα είναι εύκολα προσβάσιμη από την ξηρά, μέσω πλοίων, υδροπλάνων ή ελικόπτερου. 

Επιπλέον, θα διοργανώνονται παραδοσιακά βενετσιάνικα φεστιβάλ και εκδηλώσεις, όπως η Μπιενάλε της Βενετίας και η Ιστορική Ρεγκάτα της Βενετίας.

Ο προορισμός θα αποτελεί τμήμα του συμπλέγματος The Heart of Europe που αποτελείται από 6 νησιά στο The World in Dubai, 4 χλμ. από την ξηρά.