Στον κόσμο των ξωτικών

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς τα Τρίκαλα είναι τα Χριστούγεννα, με την γιορτινή ατμόσφαιρα να ξεχειλίζει και τον μύλο των ξωτικών να κάνει τη διαφορά.

Κάντε µια ευχή και ζητήστε από τον Αϊ-Βασίλη ένα ονειρεµένο ταξίδι στην «πρωτεύουσα» των Χριστουγέννων! Θα ανταµειφθείτε είτε υπήρξατε καλό είτε κακό (µικρό ή µεγάλο) παιδί…

Το δέντρο στολίστηκε, τα δώρα για τα αγαπηµένα σας πρόσωπα τοποθετήθηκαν στις «ρίζες» του, από το πατάρι κατέβηκαν τα διακοσµητικά, τα λαµπάκια φώτισαν τον χώρο, τα ανυπόµονα παιδιά µετρούν αντίστροφα και οι µεγάλοι φορούν τα γιορτινά τους.

 

 

Χωρίς υπερβολές, την περίοδο των γιορτών, εκεί γύρω στα µέσα Δεκεµβρίου και λίγο µετά την αλλαγή του χρόνου, η διάθεση µοιάζει να φορά και εκείνη τα γιορτινά της µε ζητούµενο την ανανέωση της εγκλωβισµένης στη ρουτίνα διάθεσης. Κάπου ανάµεσα στο shopping, στις επισκέψεις και τα σχέδια για το γιορτινό τραπέζι, µια ιδέα έρχεται να «ταράξει» τη ροή των ηµερών: Ταξίδι! Ωραία, πού;

 

Τι λέτε για τα Τρίκαλα μέσα στα Χριστούγεννα;

 

 

Στην αγκαλιά του θεσσαλικού κάµπου, η επαρχιακή πόλη που απέχει 326,68 χλµ. από την Αθήνα βάζει εδώ και µερικά χρόνια τον πήχη πολύ ψηλά, καθώς έχει εξελιχθεί σε έναν, ή πιο σωστά στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισµό της Ελλάδας χάρη στις δυναµικές ενέργειες και το δηµιουργικό πνεύµα που συγκεντρώνεται σε έναν µαγικό χώρο, που είναι διάσηµος πια σε κάθε γωνιά της χώρας: τον περίφηµο «Μύλο των Ξωτικών».

 

 

Φυσικά στα Τρίκαλα τα Χριστούγεννα, πέρα από το χριστουγεννιάτικο αυτό δώρο, διαθέτει αναρίθµητα «προσόντα» που θα κάνουν τη διαµονή σας συναρπαστική!

 

 

 

Τι να πρωτογράψουµε; Για την απίθανη ακµή που γνωρίζει και έχει µετατραπεί σε πόλη-πρότυπο; Την πρωτόγνωρη φυσική οµορφιά; Το γραφικό ποτάµι που διασχίζει την πόλη; Την Καλαµπάκα και τα Μετέωρα που είναι δίπλα; Τις άρτιες ξενοδοχειακές µονάδες; Τις υπέροχες επιλογές για φαγητό, ποτό και διασκέδαση; Τα Τρίκαλα είναι µια σύγχρονη πόλη µε το βλέµµα στραµµένο στο µέλλον που σαγηνεύει και µαγεύει όποιον την επισκεφτεί.

Ο Μύλος των Ξωτικών λειτουργεί καθηµερινά από τις 29 Νοεµβρίου 2019 µέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020, από τις 10:00 έως το 22:00. Οδός Πύλης, Τ. 24310 38890, www.milosxotikon.gr, Facebook: Ο Μύλος των Ξωτικών – Μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα. Η είσοδος στον Μύλο είναι δωρεάν.

Πηγή: travelstyle.gr