Η βραδιά ξεκινάει από 80.000 ευρώ

Η θέα της συγκεκριμένης σουίτας ευχαριστεί και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η βασιλική σουίτα- ρετιρέ του ξενοδοχείου President Wilson που έχει έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας και θεωρείται η μεγαλύτερη της Ευρώπης.

 

Σουίτα Γενεύη

 

Όποιος τυχερός καταφέρει να μείνει εκεί, έχει τα "τυχερά" του. Θα έχει τον δικό του σεφ, τον δικό του μπάτλερ, καθώς και μία ομάδα ασφαλείας που θα τον συνοδεύει παντού.

 

Σουίτα Γενεύη

 

Η σουίτα περιλαμβάνει ακόμη ένα πιάνο και ένα ιδιωτικό ασανσέρ, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει στην τεράστια μπανιέρα με υδρομασάζ που έχει θέα την λίμνη.

 

Σουίτα Γενεύη

 

Το δωμάτιο διαθέτει επίσης μπιλιάρδο, τεράστια τραπεζαρία, σαλόνι και ξεχωριστή αίθουσα για meetings, έτσι ώστε να προσεγγίσει κι όσους θέλουν να συνδυάσουν την δουλειά με την πολυτέλεια και την ψυχαγωγία.

 

Σουίτα Γενεύη

 

Σουίτα Γενεύη

 

Από την άλλη, ο ρομαντισμός δεν λείπει από μία τέτοια σουίτα, καθώς η ταράτσα έχει συγκλονιστική θέα στη λίμνη Λεμάν ενώ στην τιμή του δωματίου περιλαμβάνεται ένα τηλεσκόπιο προκειμένου οι ένοικοι της σουίτας να μπορούν να βλέπουν τα άστρα όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 80.000 δολάρια τη βραδιά, τα οποία και έχουν δώσει μέχρι στιγμής η Ριάνα, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ρίχαρντ Μπράνσον.

 

Σουίτα Γενεύη