Είναι στην Ελλάδα!

Μόλις άνοιξε τις πύλες της η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης και φυσικά βρίσκεται στη Μύκονο!

Η τεραστίων διαστάσεων πισίνα έχει έκταση 2000 τμ και βρίσκεται στο νέο beach club SantAnna το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου. 

 

 

Το SantAnna είναι απίστευτα εντυπωσιακό και σίγουρα δίνει την αίσθηση στους θαμώνες του ότι βρίσκονται κάπου πολύ μακριά και ειδυλλιακά.

 

 

Ο χώρος διαθέτει σχεδόν τα πάντα. Συγκεκριμένα στο SantAnna μπορείτε να βρείτε γυμναστήριο, σπα, τρία μπαρ, boutique και δύο εστιατόρια με πιάτα φτιαγμένα από βιολογικά υλικά. Η κουζίνα των εστιατορίων προσφέρει μεσογειακή κουζίνα αλλά και σούσι για τους πιο απαιτητικούς.

 

 

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως η είσοδος για την πισίνα και το κλαμπ είναι δωρεάν και οι επισκέπτες καλούνται μόνο να πληρώσουν τις ξαπλώστρες τους.

 

 

Σε κάποιο σημείο του κλαμπ υπάρχει και ένα υποθαλάσσιο διαμέρισμα το οποίο χαρίζει VIP στιγμές σε όσους το προτιμούν. Στον χώρο υπάρχουν 3 VIP «νησιά» όπου μπορεί να χαλαρώσει οποιοσδήποτε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αν, λοιπόν, έχετε σκοπό φέτος να επισκεφτείτε τη Μύκονο για τις διακοπές σας μην παραλείψετε να περάσετε μια βόλτα και από την SantAnna. Θα εντυπωσιαστείτε. 

Πηγή φωτογραφιών: http://santannamykonos.com