Κρουαζιέρα αφιερωμένη στη...σοκολάτα
Ετοιμαστείτε γαι το πιο γλυκό ταξίδι!

Κι όμως αυτό το γευστικό ταξίδι είναι αληθινό, αφού γνωστή εταιρεία κρουαζιέρας ανακοίνωσε το νέο ταξίδι σε συνεργασία με το ετήσιο Φεστιβάλ Σοκολάτας, Eurochocolate που πραγματοποιείται στην Περούτζια της Ιταλίας. Η κρουαζιέρα, με θέμα τη σοκολάτα, θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Τσιβιταβέκια και θα περάσει από τη Γένοβα, τη Βαρκελώνη, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και την Κατάνια.

Όπως δήλωσε στο Lonely Planet ο Κάρλο Σκιαβόν για τη νέα κρουαζιέρα: “Προσπαθούμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους φιλοξενούμενους μας κι αυτό είναι δυνατό χάρη στις υψηλού κύρους συνεργασίες, όπως με το Eurochocolate. Θα έχουμε για πρώτη φορά εν πλω τη διασκέδαση, τον παλμό και τις γεύσεις του σπουδαιότερου διεθνούς Φεστιβάλ αφιερωμένο στη σοκολάτα”.

 

 

Μια κρουαζιέρα γεμάτη σοκολάτα

Σε αυτή την κρουαζιέρα, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μαθήματα ζαχαροπλαστικής και εργαστήρια από master chocolatiers. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε γευστικές δοκιμές και να μάθουν πώς η σοκολάτα συνδυάζεται με κρασί και διάφορα πιάτα. Θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να απολαύσουν γεύματα αλλά και κοκτέιλ με σοκολάτα, όπως και να πάρουν μέρος σε εκδρομές με θέμα τη σοκολάτα στα λιμάνια που θα δένει το κρουαζιερόπλοιο.