chef_lifeis
Η εναλλακτική μαγειρική!

Ένας σεφ στο Λονδίνο είχε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα, άσχετο αν είναι αηδιαστική!

Οργανώνει μαθήματα μαγειρικής και ένα από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιεί είναι το… σπέρμα.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στα εν λόγω μαθήματα είναι να προσκομίσουν φρέσκο ή κατεψυγμένο σπέρμα, είτε δικό τους είτε του συντρόφου τους.

Το μενού των σεμιναρίων περιλαμβάνει από ορεκτικά και κυρίως πιάτα με ρύζι ή κοτόπουλο, μέχρι ροφήματα όπως λ.χ το παγωμένο τσάι.

Ο σεφ που συνέλαβε την ιδέα αν και δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια, λέει οτι και το αυγό που τρώμε είναι ουσιαστικά ένα ωάριο, οπότε είναι το ίδιο και το αυτό!

Επίσης το σπέρμα είναι πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτείνη!

Το αμφιλεγόμενο σεμινάριο πάντως, όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί μόνο αν συμπληρωθούν 30 συμμετέχοντες.

Μάλιστα υπάρχει ένα βιβλίο του Paul Phoenhauer που έχει συνταγές κατ'εξοχήν με σπέρμα και έχουν φοβερές κριτικές!