Το μεγαλύτερο σιντριβάνι σοκολάτας
Δείτε που βρίσκεται και ποια η αξία του

Η Ελβετία έχει παράδοση στη σοκολάτα, έτσι δεν μας εκπλήσσει καθόλου που εκεί φτιάχτηκε και το μεγαλύτερο σιντριβάνι σοκολάτας, από το οποίο πολύ θα θέλαμε να πάρουμε μία γεύση!

Το λαχταριστό αυτό δημιούργημα βρίσκεται σε ένα νέο πολυχώρο της γνωστής σοκολατοποιίας Lindt στη Ζυρίχη, το «Lindt Home of Chocolate» που λειτουργεί ως κατάστημα, μουσείο και εργοστάσιο σοκολάτας. Μάλιστα στην πρώτη του παρουσίαση, που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου, το «παρών» έδωσε και ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ.

 

 

 

 

Το τεράστιο σιντριβάνι σοκολάτας, που φιλοξενείται στο ισόγειο, έχει ύψος 9 μέτρων και απεικονίζει ένα σύρμα ζαχαροπλαστικής από το οποίο ρέει σοκολάτα σε μία μεγάλη στρογγυλή σφαίρα στη βάση του, που θυμίζει το στρογγυλό σοκολατάκι Lindor της εταιρείας.

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Of course, the chocolate is real. Experience the magical Lindt Home of Chocolate. Now open for visits. #lindt #lindthomeofchocolate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindt Chocolate (@lindt) στις

 

 

Όσο για την ποσότητα σοκολάτας, μιλάμε για 1.500 λίτρα που ρέουν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών, κάνοντας τους να λιώνουν!