Βρίσκεται στα Τρίκαλα Κορινθίας

Χτισμένος στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας 1000m. υψόμετρο και 300m από την κεντρική πλατεία, αντικρίζοντας τη μοναδική θέα στον Κορινθιακό κόλπο και στις πλαγιές του όρους Ζήρεια, ο ξενώνας "Ανεμόεσσα" φέρνει μια φρέσκια χαλαρωτική πινελιά σε δωμάτια που έχουν στρώσει τα κρεβάτια τους μέσα σε σπηλιές και βράχους προσφέροντας μια ρομαντική, παραμυθένια εμπειρία φιλοξενίας.

 

 

Αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο - πολύ εύκολα προσβάσιμο - όχι μόνο για τους φυσιολάτρες, αλλά και για κάθε επισκέπτη που αναζητά την ηρεμία και την ασφάλεια μακριά από το άγχος και την βουή των μεγαλουπόλεων.

Με σεβασμό στην παράδοση, άρωμα περασμένων εποχών, ιδιαίτερο γούστο αλλά και σύγχρονο design δένουν αρμονικά μεταξύ τους σε έναν καλαίσθητο ξενώνα που επιχειρεί να φέρει τη γοητεία του χθές στο σήμερα και σας υποδέχεται όλο το χρόνο με τις εικόνες της κάθε εποχής. Την Άνοιξη χάνεται στα πολύχρωμα λουλούδια, το Χειμώνα κρατα τα έντονα πράσινα και στολίζεται στα λευκά, το Καλοκαίρι στα ροζ και στα μαβιά και το Φθινόπωρο ζωντανεύουν τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα καφετιά.

 

 

Ο ξενώνας Ανεμόεσσα διαθέτει ποικιλία δωματίων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών. Από το κάθε δωμάτιο του ξενώνα θα απολαύσετε την ανεμπόδιστη θέα από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι στον Κορινθιακό κόλπο , τα χωριά της ορεινής Κορινθίας και τις πλαγιές του όρους Ζήρεια. 

 

 

 

Διακόσμηση σε ύφος παλιών εποχών με παραδοσιακές πινελιές, σπιτική θαλπωρή με διακριτική πολυτέλεια και ζεστά χρώματα που αγκαλιάζουν τους χώρους διαμονής του ξενώνα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Ανεμόεσσας.

 

 

Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε επισκέπτης πρέπει να νιώθει χαλαρός , φροντισμένος και ξέγνοιαστος.

Γι'αυτό το λόγο, το πρωινό παρέχεται στο δωμάτιο σας ώστε να ξεκινήσει την ημέρα σας ξεκούραστα και αναζωογονημένα απολαμβάνοντας τη θέα που σας περιμένει ένα βήμα μακριά από το άνετο κρεβάτι σας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://xenonasanemoesa.gr