Για να περάσετε αξέχαστα!

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα έρχεται και η δική σου σειρά για να φύγεις από το κλεινόν άστυ.

Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση να ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που τις περιμένουν πως και πως αλλά από την άλλη μπορεί και να σε κυριεύει ακόμα και άγχος αναφορικά με το προγραμματισμένο ταξίδι σας.

Για παράδειγμα μπορεί να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, πως να οργανωθείτε σωστά ή ακόμα και τι θα πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα σας.

 

 

Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Τσέκαρε τους παρακάτω τρόπους και κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη!

1. Βαλίτσα

Η βαλίτσα σου ή ο σάκος σου δε χρειάζεται να περιέχει ολόκληρη την προίκα σου. Δες πόσες μέρες θα λείψεις και πράξε αναλόγως. Στην ουσία αυτό που χρειάζεσαι είναι μαγιό, μαγιό και μαγιό! Πάρε μερικές αλλαξιές σε casual ύφος, πετσέτες, αντηλιακά και μη ξεχάσεις τις σαγιονάρες σου.

2. Εισιτήρια

Αν φεύγεις με καράβι για να πας στον προορισμό σου, μη ξεχάσεις να τα εκτυπώσεις. Επίσης, τσέκαρε την ώρα που που πρέπει να βρίσκεσαι στο λιμάνι για να μπορέσεις να επιβιβαστείς στο πλοίο χωρίς κανένα άγχος.

3. Things to have

Εκτός από τα ρούχα σου, πρέπει να έχεις και κάποια πράγματα μαζί σου. Φορτιστές και ακουστικά επιβάλλονται. Ένα καλό βιβλίο και ίσως να πάρεις μαζί σου και κάποια είδη που αφορούν την υγιεινή σου, καθώς σε πολλά νησιά αυτά είναι ακριβά.

 

 

4. Kit πρώτων βοηθείων

Aν επισκεφτείς κάποιον προορισμό, στον οποίο έχεις σκοπό να ανέβεις σε βράχια, να κολυμπήσεις σε νερά που δε γνωρίζεις, κτλ, τότε αυτό το κουτάκι είναι ένα «εργαλείο» που πρέπει να έχεις μαζί σου.

5.«Κλείσε» εκκρεμότητες

Πολλές φορές φεύγουμε για διακοπές και ξεχνάμε να ολοκληρώσουμε κάποιες εκκρεμότητες που έχουμε. Για να μην έχεις άγχος, μπορείς να κάνεις μια λίστα, να δεις τι υπάρχει στο τοπίο και να ξεκινήσεις ένα καλό ξεκαθάρισμα.