Το πιο παράξενο μπαρ του κόσμου
Δείτε που βρίσκεται

Η 63χρονη Sally Thomson παραμένει πίσω από το μπαρ της παμπ The Highwaymanστο Ντέβον της Βρετανίας εδώ και 4 δεκαετίες, όταν οι γονείς της ανέλαβαν τα ηνία του ιστορικού μπαρ το 1959.

Εδώ μιλάμε για ένα πανδοχείο που στέκει εκεί από το 1282 ως ένα από τα πιο αλλόκοτα μέρη του πλανήτη.

Υπεύθυνος για όλα ήταν ο πατέρας της, που ήθελε να δώσει στο μέρος ένα τρομακτικό ύφος και μια παραμυθένια αισθητική ταυτοχρόνως, καταλήγοντας σε έναν αχταρμά φαντασίας και ιστορίας.

Η άμαξα της εισόδου δεν μπορεί να αποκαλύψει τι ακολουθεί στο εσωτερικό, εκεί που φιλοξενούνται δηλαδή από τη σπηλιά του Αλαντίν, τα πραγματικά απομεινάρια ενός ναυαγίου, την προτομή του Νέλσον αλλά και θαλάσσια τέρατα, ξωτικά των παραμυθιών και ό,τι άλλο βάλει ο νους. Και ακόμα περισσότερα ενδεχομένως!

Όπως ο πελώριος Μινώταυρος, το κρυστάλλινο δέντρο, το άγαλμα του Τουταγχαμών, μια γαλέρα, τροχοί από άμαξες, φανάρια, τεχνουργήματα και κειμήλια άλλων εποχών και τόσα ακόμα που θα χρειάζονταν σελίδες και σελίδες για την απλή απαρίθμησή τους και μόνο.

«Θέλω ο κόσμος να το απολαμβάνει και όταν φεύγουν χαμογελώντας, τότε νιώθω ότι έχω κάνει τη δουλειά μου», λέει η ιδιοκτήτρια που συνεχίζει την κληρονομιά του πατέρα της στο σχεδόν 8 αιώνων οίκημα…