Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να πας στην Πόλη του 'Ερωτα!

Ο καιρός αρχίσει και κρυώνει και βγαίνουν τα πρώτα χειμωνιάτικα ρούχα από την ντουλάπα! Ευκαιρία να τα πακετάρεις και να πας ένα 3ήμερο στο Παρίσι, που είναι off season τα εισιτήρια και θα είναι πιο οικονομικά!

notre_lifeis

Στο Παρίσι θα πας να δεις τον Πύργο του Άιφελ και να πιεις καφέ στην Champs Elysse! Aφιέρωσε μια μέρα για να κάνεις τον γύρο της Πόλης, συμπεριλαμβάνοντας πάντα την Παναγία των Παρισίων που δεν είναι πολύ μακρύα.

kleidia_lifeis

Πέρνας πάνω από τον Σηκουάνα, σε μια από τις Γέφυρες του έρωτα που υπάρχουν άπειρα λουκέτα κλειδωμένης αγάπης από ερωτευμένα ζευγάρια! 

lafayette_lifeis

Πήγαινε για ψώνια στην  Galerie Lafayette και φάε για μεσημεριανό παραδοσιακό γαλλικό fondue, σε κάποιο μαγαζί της περιοχής!

cheese_fondue_lifeis

Αξίζει να αφιερώσεις μια μέρα για να πας στην όμορφη και παραμυθένια DisneyLand. Παίρνοντας το τρένο και με τελικό σταθμό  Marne La Vallee θα βρεθείς σε περίπου 40 λεπτά στο παιδικό σου όνειρο΄.

disneyland_lifeis

Αξίζει να πας από το πρωί και να κάτσεις μέχρι τις 18:00 το απόγευμα που αρχίζει και νυχτώνει και έχει πανέμορφο show με τους αγαπημένους ήρωες να παρελαύνουν!

Την τρίτη μέρα επισκέψου το μουσείο του Λούβρου, αν είναι Κυριακή μπαίνεις δωρεάν, και περιπλανήσου μέσα στο παλάτι που πλέον φιλοξενεί έργα από όλο τον κόσμο.

louvre_lifeis

Δες την Αφροδίτη της Μήλου και την όμορφη Νίκη. Επισκέψου τις μεγάλες αίθουσες χορού που πλέον μέσα έχουν την Μόνα Λίζα και άλλα έργα μεγάλων ζωγράφων!

Αν προλάβεις επισκέψου και το νεκροταφείο Pere Lachaise, όπου "κοιμούνται" ο Τζιμ Μόρρισον, η Εντιθ Πιάφ και πολλοί άλλοι! 

pere_lifeis

Φεύγοντας μην παραλείψεις να φας παραδοσιακά γαλλικά γλυκά όπως Creme Brulee αλλά και macaron από το Laduree!

laduree_lifeis

Αν προλαβαίνεις να τα κάνεις αυτά σε 3 μέρες; Εννοείται! Αρκεί να έχεις άνετα παπούτσια και ζεστά ρούχα! 

 

Δείτε επίσης!