Το απόλυτο trending στα μαλλιά

Δεν πιστεύω να πηγαίνει ο νους σας στα γνωστά ντόνατς. Όταν λέμε donut bun εννοούμε ένα κομψό hairstyle, το γνωστό κουλουράκι - ντόνατ.

Αυτό το σινιόν χτένισμα, που είναι αρκετά συνηθισμένο ή τουλάχιστον το έχετε δει οι περισσότερες σε αεροσυνοδούς, μπορείτε και μόνες σας να το καταφέρετε. 

Είναι ένα από τα ιδανικά χτενίσματα για μια νύφη ή για την κουμπάρα, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα χαριτωμένο φορεματάκι, το οποίο και θα απογειλωσει το στυλ σας. 

Κατ 'αρχάς, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που θα χρειαστείτε:

Ένα λαστιχάκι
Μια χτένα ουράς
Μερικές πλαστικές ταινίες από καουτσούκ
Κάποια Bobby Pins
Σπρέι μαλλιών

 

1ο βήμα:

 

Τραβήξτε όλα τα μαλλιά σας μαζί, και χτενίστε καλά χρησιμοποιώντας μια χτένα ουρά. Σπρώξτε όλα τα μαλλιά σας πίσω και κρατήστε το σε αλογοουρά. Συνδέστε το χρησιμοποιώντας μια λαστιχένια ζώνη.

 

2ο βήμα:

Περάστε το λάστιχο ντόνατ στην αλογοουρά.

 

 

Στη συνέχεια, καλύψτε το κουλούρι με τα μαλλιά σας. θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να κρατήσετε τα μαλλιά σφιχτά.

 

 

Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο λαστιχάκι για να την ασφαλίσετε.

 

 

Αυτό το βήμα είναι το πιο σημαντικό, και μπορεί επίσης να πάρει λίγο χρόνο. Με λίγη πρακτική, θα επιτύχετε την τελειότητα. Αρχικά, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη που θα σας επιτρέψει να δείτε πώς εργάζεστε το κουλούρι. Μόλις καταφέρετε να μάθετε την τεχνική, θα είναι πολύ απλούστερη.

3ο βήμα:

Τώρα, πρέπει να αναρωτιέστε τι να κάνετε με τα υπόλοιπα μαλλιά που είναι έξω.

 

 

Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το χωρίσετε σε δύο μέρη και να περιστρέψετε κάθε κομμάτι γύρω από το κουλούρι.

 

 

Εξασφαλίστε αυτή την περίσσεια μαλλιών με καρφίτσες.  Σε περίπτωση που θέλετε να ενισχύσετε αυτό το απλό κουλούρι, θα μπορούσατε να πλέξετε τα μαλλιά που απομένουν και, στη συνέχεια, ασφαλίστε το για να δώσετε στο κουλούρι σας ένα φανταχτερό πλαίσιο.

 

 

Δείτε το βίντεο: