Οτι χρειάζεσαι για να σε κολακεύσει

Μπορεί να έχεις μεγάλο μέτωπο και κάθε φορά που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη να ζορίζεσαι.

Εμείς σου βρήκαμε τη λύση που θα σε ανανεώσει ριζικά και θα σου φτιάξει ακόμα και τη διάθεση!

Για την ακρίβεια, υπάρχουν 5 βασικά χτενίσματα που θα δώσουν την εντύπωση ενός μικρότερου μετώπου.

Χαμηλή πλαϊνή χωρίστρα

 

 

Μία πολύ χαμηλή πλαϊνή χωρίστρα είναι μια εξαιρετική λύση, καθώς η χωρίστρα στη μέση είναι πολύ συμμετρική και απλά θα τονίσει ένα μεγάλο μέτωπο. Αυτό είναι ένα γρήγορο κόλπο αν δεν μπορείς να πας στο κομμωτήριο.

«Διάφανη» φράντζα

 

 

Μια κλασική φράντζα θα κάνει επίσης δουλειά αλλά δεν μπορείς να την κάνεις να ξεκινάει από πολύ ψηλά. Αν έχεις μικρό μέτωπο κόβεις τη φράντζα πιο κοντή για να κάνεις το κεφάλι σου να δείχνει πιο μεγάλο, αν έχεις μεγάλο μέτωπο κάνεις κάτι αντίθετο. 

Πιο έντονα μαλλιά

 

 

Δεν θέλεις να δώσεις πολύ ύψος στα μαλλιά σου στην κορυφή. Τσαλάκωσε τα μαλλιά για να ανασηκωθούν, αλλά τα πιο μακριά μαλλιά θα κάνουν απλά χειρότερο πρόβλημα με το μεγάλο μέτωπο. Το dry shampoo είναι εκπληκτικό για να προσθέσεις όγκο. Να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι dry shampoo στην τσάντα σου!

Κούρεμα καρέ

 

 

Ένα πιο κοντό κούρεμα είναι πάντα καλή λύση για να καλύψεις ένα μεγαλύτερο μέτωπο. Αν νομίζεις ότι το κεφάλι σου δείχνει μακρύ θα πρέπει να δημιουργήσεις «φάρδος» στα μαλλιά σου. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με ένα σχετικά κοντό καρέ και ίσως μια πλαϊνή φράντζα.

Πλαϊνή φράντζα

 

 

«Οι φράντζες γενικά κάνουν το μέτωπο να δείχνει μικρότερο. Μια πλαϊνή φράντζα και πλαϊνή χωρίστρα θα σε βοηθήσουν να κρύψεις ένα ψηλό μέτωπο».