Το μήκος που αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα σου!

Η εξωτερίκευση του χαρακτήρα μας στην εμφάνιση μας είναι για πολλές κάτι το φυσικό και το αυθόρμητο, ενώ για κάποιες άλλες είναι μικρότερης σημασίας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η εξωτερική μας εικόνα «στέλνει» στους γύρω μας μηνύματα για την εσωτερική.

Τα μαλλιά πιο συγκεκριμένα, αφού είναι γύρω από το πρόσωπό μας είναι ένα από τα βασικά σημεία που θα προσέξει αυτός που βρίσκεται απέναντί μας.

Ποια είναι λοιπόν η εντύπωση που δίνουμε με βάση το μήκος τους;

Pixie hair

Είσαι η τσαχπίνα της παρέας. Δυναμική και ανεξάρτητη με περιπετειώδες πνεύμα. Είσαι κοινωνική και θελκτική αλλά ταυτόχρονα εκπέμπεις ωριμότητα. Επιλέγεις εργασία που βασίζεται στην υψηλή σου νοημοσύνη και είσαι πολύ καλή στο να λύνεις προβλήματα.

Οι γύρω σου σε αντιλαμβάνονται ως πιο αρρενωπή, και αφού το πρόσωπό σου είναι το κυρίαρχο μέρος του κεφαλιού σου, με τα μαλλιά σου να έρχονται δεύτερα, φαίνεσαι αρχηγική προσωπικότητα.

Καρέ/ Bob

 

 

Λες τα πράγματα όπως είναι, είσαι ατρόμητη και έχεις ισχυρή αίσθηση του δικαίου. Μπορείς να βάζεις τον εαυτό σου (και τους γύρω σου) σε τάξη και είσαι καλή στο να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Οι γύρω σου σε εμπιστεύονται εύκολα γιατί τους φαίνεσαι ειλικρινής και ακομπλεξάριστη. Είσαι η ψυχή της παρέας, αφού θέλεις διαρκώς να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα.

Μαλλιά στο ύψος του ώμου

Πάντα τα μαλλιά σου λειτουργούν ως κόσμημα και συμπληρώνουν την εμφάνισή σου. Σε κάνουν να φαίνεσαι κομψή και σοφιστικέ. Η κουλτουριάρα και ισορροπημένη της παρέας.

Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ευχαριστημένη με τη ζωή σου και ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις σε νέες δοκιμασίες.

Μακριά μαλλιά

 

 

H ονειροπόλα και η υπομονετική. Ως το girly-girl της παρέας, είσαι αυτή που προσέχει τις υπόλοιπες. Δεν κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και πάντα σκέφτεσαι προτού πράξεις.

Φαίνεσαι επιλεκτική και συγκεντρωμένη στο στόχο σου. Η εμφάνισή σου δηλώνει ότι ξέρεις την αξία σου και είσαι αφοσιωμένη σε ό,τι κάνεις.