Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Το μέγα πρόβλημα, ανδρών και γυναικών, κάθε καλοκαίρι και η απόδειξη, της... καλοπερασιάς σου, το φθινόπωρο.

Ένα ωραίο μαύρισμα, σε κάνει να “φωτίζεις”, αλλά και να δείχνεις πιο όμορφη!

Επιπλέον, η έκθεσή σου στον ήλιο, δημιουργεί μια ουσία στο σώμα σου, που λέγεται, σεροτονίνη. Αυτή η ουσία, σε κάνει, να νιώθεις πιο χαρούμενη! Και πώς να μην είσαι; Αφού, δείχνεις πανέμορφη!

Πως, όμως, θα αποκτήσεις άψογο, μελαμψό δέρμα, χωρίς να το διακινδυνεύσεις;

Αναμφισβήτητα το όμορφο μαύρισμα είναι πολύ sexy αλλά ταυτόχρονα και πολύ επικίνδυνο.

Υπάρχει τρόπος να μαυρίσετε με ασφάλεια και μάλιστα πολύ πριν έρθει το καλοκαίρι. Χάρη στην νέα επιστημονική έρευνα, τα όνειρά σας είναι πολύ πιθανόν να γίνουν πραγματικότητα!

 

Ένα νέο χάπι λοιπόν θα  σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση… υπόσχεται τέλειο φυσικό μαύρισμα χωρίς να χρειάζεται να «ξεροψήνεστε με τις ώρες» και να εκτίθεστε στην επικίνδυνη ακτινοβολία UV.

Είναι χάπι πρωτεΐνης, που πετυχαίνει κάτι παρόμοιο στο δέρμα, μπλοκάροντας μία πρωτεΐνη (SIK – Salt-Inducible Kinase) που παίζει ρόλο-κλειδί στην παραγωγή μελανίνης.

 

Ενεργοποιείται έτσι τεχνητά η δημιουργία μελανίνης.  Και αν είστε κοκκινομάλληδες ή έχετε ανοικτόχρωμο δέρμα μην απογοητεύεστε. Το χάπι αυτό θα «δουλέψει»  και σε εσάς!

Οι ερευνητές του Γενικού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης και του Αντικαρκινικού Ινστιτούτου Dana-Farber στη Βοστώνη, με επικεφαλής τον καθηγητή δερματολογίας Ντέηβιντ Φίσερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό κυτταρικής βιολογίας “Cell Reports”, σύμφωνα με το BBC και το “Science”, ελπίζουν ότι η ανακάλυψή τους θα μειώσει τα περιστατικά καρκίνου του δέρματος, ιδίως του δυνητικά θανατηφόρου μελανώματος, ενώ μπορεί και να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος.

Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε γιατί προς το παρόν η έρευνα έγινε σε ποντίκια  και σε δείγματα ανθρωπίνου δέρματος στο εργαστήριο.

 Αν πάντως ισχύσει κάτι τέτοιο προσθήκη του φαρμάκου σε συνδυασμό με την σωστή αντηλιακή προστασία θα υπάρχει πλέον τερπνόν (και σέξι) μετά του ωφελίμου. !