Το μυστικό για να διαρκεί το άρωμα όλη μέρα
Δείτε ποιο είναι

Το να βρει κανείς το ένα και μοναδικό άρωμα που θα τον κάνει να νιώθει υπέροχα είναι αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, όταν το βρει σίγουρα δεν το αλλάζει ποτέ.

Ποια είναι τα τεχνάσματα, όμως, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο μέσα στην ημέρα, χωρίς να αναγκαστείτε να το ξαναψεκάσετε επάνω σας, οδηγώντας σας έτσι γρηγορότερα στην αγορά ακόμη ενός μπουκαλιού;

Σωστά σημεία

Τα αρωματικά έλαια ανθίζουν όταν είναι ζεστά. Αυτό σημαίνει ότι το άρωμα πρέπει να εφαρμόζεται στα πιο ζεστά σημεία του σώματος, τα οποία είναι οι καρποί, το εσωτερικό των αγκώνων, ο αυχένας ακόμη και το σημείο πίσω από τα γόνατα. Έτσι, το άρωμα θα αντιδράσει με την θερμοκρασία του σώματός σας και θα εκπέμπει την μυρωδιά του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ενυδατωμένο δέρμα

Το άρωμα διαρκεί περισσότερο όταν το δέρμα σας είναι ενυδατωμένο. Οπότε, προτιμήστε να το φορέσετε μετά το ντους ή πάνω από αρωματισμένη λοσιόν ή λάδι που έχετε απλώσει στο δέρμα σας.

Μαλλιά

Ψεκάστε λίγο από το άρωμά σας στην βούρτσα που χτενίζετε τα μαλλιά σας πριν ακριβώς τα χτενίσετε. Προτιμήστε αυτό το τρικ και όχι τον άμεσο ψεκασμό των μαλλιών σας με το άρωμα, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να ξηράνει τα μαλλιά σας.

Ρούχα

Τοποθετήστε στα ντουλάπια ή τα συρτάρια που αποθηκεύετε τα ρούχα σας ψεκασμένα χαρτομάντηλα ή βαμβάκι με το άρωμά σας και θα δείτε ότι και τα ρούχα σας θα εκπέμπουν για περισσότερη ώρα την μυρωδιά που σας χαρακτηρίζει.