Σε περίπτωση που έχετε βαρεθεί τις σκούρες αποχρώσεις

Τα περιποιημένα νύχια αποτελούν βασικό στοιχείο της στιλιστικής εικόνας, κάθε γυναίκας.

Ανεξάρτητα αν είναι βαμμένα ή όχι, η απόχρωση που έχουν επιλέξει ή αν έχουν προσθέσει σχέδια, τα άνω και κάτω άκρα όταν είναι μετά από μανικιούρ και πεντικιούρ αντίστοιχα, προσθέτουν βαθμούς στο γυναικείο στιλ, σε αυτό που θέλει να εκπροσωπεί κάθε γυναίκα.

Το nail art τα τελευταία χρόνια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. 3D σχέδια, ανάγλυφα λουλούδια, στρας, μαγνητικά χρώματα, πινελιές που μοιάζουν με αληθινά έργα τέχνης είναι ελάχιστες από τις προτάσεις που βλέπουμε να κυκλοφορούν στα social media. Ενώ υπάρχει τεράστια ποικιλία και στο σχήμα των νυχιών, από το κλασικό και κομψό-τουλάχιστον κατά τη δική μου άποψη-κοντό, τετραγωνισμένο ή οβάλ, μέχρι μυτερά- coffin nails-και αμυγδαλωτά για όσες αγαπούν τα μακριά, ιδιαίτερα νύχια.

Και φέτος, το 2020 στα nail trends κυριαρχούν δύο προτάσεις εντελώς αντιφατικές μεταξύ τους. Από τη μία τα φυσικά, άβαφα νύχια, τα οποία έχουν περαστεί απλά με ένα γυαλιστικό, το οποίο είναι τρομερά διακριτικό και αριστοκρατικό και από την άλλη τα περίτεχνα σχέδια, τα οποία έκαναν δυναμική επιστροφή. Από ένα απλό μάτι, μέχρι γεωμετρικά σχέδια αλλά και γράμματα της άλφαβήτα, το instagram έχει γεμίσει προτάσεις και εμείς τις συγκεντρώνουμε για να δίνουμε ιδέες για την περιποίηση των νυχιών.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν σας λέγαμε ότι μέχρι και πολιτική δήλωση μπορείτε να κάνετε, μέσα από το μανικιούρ σας;

Αν θέλετε κάτι πιο απλό μπορείτε να επιλέξετε τα μονογράμματα των δικών σας ανθρώπων ή να γράψετε μία λέξη ή πρόταση, η οποία max να αποτελείται μέχρι 10 γράμματα-αφού έχουμε μόλις 10 δάχτυλα στα χέρια και άλλα τόσα στα πόδια.

Συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις που βρήκαμε στο instagram, τις πιο minimal αλλά και τις πιο extravaganza. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και υιοθετήστε και εσείς στο επόμενο ραντεβού για νύχια, το “Alphabet Mani”: