Εντυπωσίασε με floral eyeliner
Είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ

Μπορεί η άνοιξη να αποτελεί την πιο κατάλληλη εποχή για να γεμίσεις τα παρτέρια στον κήπο ή τις ζαρνινιέρες στο μπαλκόνι με πολύχρωμα λουλούδια που θα ανθίσουν και θα ανανεώσουν το χώρο και τη διάθεσή σου, όμως για το 2020, όλη η ομορφιά τους μεταφέρεται και στον κόσμο της ομορφιάς και συγκεκριμένα του μακιγιάζ.

Σύμφωνα με την τελευταία τάση, τα πιο cool girls ζωγραφίζουν μικροσκοπικά λουλούδια στα βλέφαρα δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν ένα μπουκέτο λουλουδιών.

Αναφέρομαι στο floral eyeliner trend που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και αντικαθιστά το κλασικό και διαχρονικό μαύρο eyeliner με χρωματιστές πινελιές και λουλούδια τα οποία κάνουν το μακιγιάζ των ματιών πολύ ενδιαφέρον και το συνδέουν άμεσα με την περίοδο αυτή.

Αν είσαι αρκετά εκκεντρική και τολμηρή, μπορείς να αντιγράψεις την τάση αυτή. Αρκεί να τραβήξεις μια γραμμή με χρωματιστό eyeliner κοντά στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων και στη συνέχεια, να σχηματίσεις από πάνω τους μικρές τελίτσες χρησιμοποιώντας είτε eyeliner είτε κρεμώδεις σκιές σε έντονες αποχρώσεις.