Για να φέρεις την Άνοιξη στο σώμα σου

Όπως η διάθεση, έτσι και οι τέχνες, συχνά προσαρμόζονται στις αλλαγές που φέρνει κάθε εποχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ανοιξιάτικη περίοδος, κατά την οποία η φύση ξαναγεννιέται. Τα λουλούδια πλημμυρίζουν τους κήπους και η παλέτα των χρωμάτων τους γίνεται πηγή έμπνευσης για όλους.

Ακόμα και για τους tattoo artists, οι οποίοι χάρη στο ταλέντο τους, δημιουργούν επάνω στο σώμα τα πανέμορφα σχήματα των λουλουδιών, αποδίδοντάς τα με τόσο ρεαλιστικό τρόπο και τόση λεπτομέρεια, που πολλές φορές κανείς θα μπορούσε να πει, πως είναι ζωντανά.

Αυτά τα τατουάζ είναι από τα πιο αγαπημένα των γυναικών, καθώς αναδεικνύουν τη θηλυκότητα αλλά και τον ρομαντισμό. Είτε στον καρπό, είτε επάνω ή πίσω από το αυτί, είτε στο δάχτυλο του χεριού ή στον αστράγαλο, ένα λουλούδι αποτελεί μια εκπληκτική πινελιά στο σώμα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα σχέδια όπως οι πεταλούδες.

Πρωταγωνιστές στην κατηγορία των flower tattoos είναι το τριαντάφυλλο, η ορχιδέα, η λεβάντα, η μαργαρίτα και το ηλιοτρόπιο, όμως στη φύση υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από άνθη για να διαλέξεις και μέσα από αυτά να περάσεις το αντίστοιχο μήνυμα (αγάπη, πολυτέλεια, αγνότητα κλπ).

Αν σου αρέσουν τα λουλούδια τότε νομίζω πως οι παρακάτω προτάσεις θα σε ενθουσιάσουν.