Επιβεβαίωσε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος

Η όμορφη ηθοποιός περιμένει τον καρπό του έρωτά της με το Θοδωρή Μιχόπουλο και το επιβεβαίωσε και δημόσια, καθώς χτες παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και μίλησε στους δημοσιογράφους για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

«Είμαι αρκετών μηνών…. Το έχω πει, είμαι τεσσάρων και προχωράμε! Δεν χρειάζεται να τα πούμε όλα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη και εννοείται ότι ήταν κάτι που θέλαμε, οπότε διανύουμε μια πολύ ωραία περίοδο… Δεν είναι πράγματα αυτά που κρύβονται, προφανώς και θα γινόταν το περίμενα. Έχω πάρει 6 κιλά, έχω ξεκινήσει δυναμικά. Ήμουν τόσο αδύνατη, που τώρα φαίνομαι φυσιολογική γι’ αυτό και δεν καταλαβαίνει κανένας τίποτα. Όλα κυλούν ομαλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα έως τώρα, δουλειά κανονικά, φτύστε με! Ανέκαθεν έτρωγα τηγανιτές πατάτες, τώρα έγινε ξαφνικά θέμα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία για το παιδικό δωμάτιο ακόμα…»!

Ωστόσο δεν αποκάλυψε το φύλο του παιδιου.«Πολλά ξέρουμε παιδιά δεν χρειάζεται να τα λέμε όλα» ενώ μόλις οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το φύλο που θα προτιμούσε η ίδια, απάντησε γελώντας: «Αυτό που έχω!».