Το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού είναι εξίσου εντυπωσιακά

Το πάθος του ηθοποιού για την αεροπορία μεταφράστηκε και στον σχεδιασμό του σπιτιού του. Είναι πιλότος με διπλώματα, και έχει και τη δική του ''συλλογή'' από πέντε αεροσκάφη! 

Ο John Travolta και η σύζυγός του Kelly Preston, ήταν από τους πρώτους που διάλεξαν να αγοράσουν έκταση στο Jumbolair Aviation Estates, το οικιστικό αεροδρόμιο όπου έχουν φτιάξει το σπίτι τους.

«Σχεδιάσαμε το σπίτι για τα αεροπλάνα, για να έχουμε την πρόσβαση μας στον κόσμο σε μια στιγμή, και το κατορθώσαμε αυτό» είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του όταν αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο σπίτι του. 

«Δεν μπορώ να το ονομάσω μοντέρνο - είναι πραγματικά ένα στυλ από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα", λέει ο ηθοποιός για το σπίτι στη Φλόριντα. "Ο John είχε ένα όραμα για το πώς ήθελε να είναι όλα. Εμείς απλά εφαρμόσαμε τις ιδέες του». λέει ο σχεδιαστής Sherri James που υλοποίησε το όραμα του John Travolta. 

Όμως δεν είναι απλά ένα σπίτι που εξυπηρετεί το πάθος του με τα αεροπλάνα. Είναι μια πολυτελής και εντυπωσιακή κατοικία που προσφέρει όλες τις ανέσεις, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω. 

 

Τίποτα άλλο, πέρα από αεροπλάνα, δεν υπάρχει στο σπίτι του John Travolta. «Ήμουν πέντε χρονών όταν ερωτεύτηκα την αεροπορία. Είναι στο αίμα μου ". "Ήταν πάντα το όνειρο του John να έχει αεροπλάνα στην μπροστινή αυλή του - να είναι πρακτικά σε θέση το φέρει μέχρι το σπίτι - έτσι ώστε όταν θέλει να πάει σε δείπνο, το μόνο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να βγεί από την πόρτα και να μπει σε αυτό", είπε η Kelly Preston. Ο John Travolta πρόσθεσε: "Μπορείτε να είστε απόλυτα εκκεντρικός, όπως και εγώ, και να πάτε με το Boeing 707, αλλά μπορείτε επίσης να φέρετε οποιοδήποτε ιδιωτικό αεροσκάφος ή άλλο". Παρόλο που το ακίνητο ήταν εξοπλισμένο με διάδρομο 7,500 ποδών, ο Travolta τον επέκτεινε για να φτάσει στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Εδώ ήταν το μπουντρούμι που είχαν φυλακισμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη! (photos)