15 Φλεβάρη στο Μετρό Συντάγματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, οι εθελοντές του Humanity Greece, το Βιβλιοταξιδεύουμε και το Κέντρο εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών Χάρισε Ζωή, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους νέους πολίτες αναφορικά με τη διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών.

Η εκδήλωση «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» θα λάβει χώρα στις 15 Φεβρουαρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 20:00, στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Σταθμού Metro Συντάγματος, με την υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Η εθελοντική δράση έχει σκοπό την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα της δωρεάς μυελού των οστών καθώς και τη σύνδεση των παιδιών με πιθανούς συμβατούς δότες.

Εάν είσαι μεταξύ 18-40 χρονών, με καλή κατάσταση υγείας μπορείς να γίνεις κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η ένταξή μας στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών δεν σημαίνει και δωρεά μοσχεύματος.

Για οποιαδήποτε απορία ή ενημέρωση για την διαδικασία δειγματοληψίας μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Ενημέρωσης: 2610 969164.

Γινόμαστε ήρωες, βοηθάμε τα παιδιά της Φλόγας να βρουν γρήγορα συμβατούς δότες μυελού των οστών και να δώσουν σύντομα ένα τέλος στη μάχη τους με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/CZjKGfhrPwk/?utm_source=ig_web_copy_link

Για την πρόσβαση στην αίθουσα δειγματοληψίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Γίνε η Αλλαγή, Γίνε Δότης!