Ανοίγουν αύριο τα κέντρα περιποίησης νυχιών
Τι θα ισχύει αναλυτικά

Από το πρωί της Τρίτης 15/12/2020 ανοίγουν και τα κέντρα περιποίησης νυχιών όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός επρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Το επιδημιολογικό φορτίο στην χώρα μας παραμένει βαρύ, είπε ο Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε: Το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή. Υπενθύμισε ότι ισχύει το click away και τόνισε ότι για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία ισχύει ανώτατο όριο πελατών.

Είπε ακόμα ότι από αύριο το πρωί ανοίγουν και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. 

Είπε ακόμα ότι δεν επιτρέπεται στα σπίτια η συγκέντρωση περισσοτέρων των 9 ατόμων από δυο οικογένειες και ήταν κατηγορηματικός ότι δεν θα αλλάξει το ωράριο κυκλοφορίας την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι εντός της ημέρας θα γίνει επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα των εκκλησιών και της λειτουργίας τους.

Ερωτηθείς τι θα γίνει με το click away και σε ποια περίπτωση μπορεί να ανασταλλεί είπε ότι θα δούμε πως θα λειτουργήσει. Παρακολουθούμε την κατάσταση και ζητούμε από τους πολίτες να προσέχουν.

Για την λειτουργία των εκκλησιών είπε ότι στην σημερινή επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου θα δουν αν υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερη ευελιξία και για επιπλέον λειτουργίες.

Ο κ. Πέτσας δεν έκανε κανένα σχόλιο από πλευράς της κυβέρνησης για το θέμα της υπόθεσης κατασκοπείας στην Ρόδο και έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις υπηρεσίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.