Άνοιξε η Αττική οδός έπειτα από 60 ώρες!
Μέχρι την Κυριακή δωρεάν οι διελεύσεις!

Από τις 08:00 το πρωί, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου (σ.σ. κάποια τμήματα δόθηκαν από χθες).

Μέχρι την Κυριακή στις 23:59, οι διελεύσεις από την Αττική Οδό θα γίνονται χωρίς οι οδηγοί να πληρώνουν διόδια.

Όσον αφορά στον απεγκλωβισμό των αυτοκινήτων, όσα έχουν μείνει στην Αττική Οδό γιατί οι οδηγοί τους δεν μπόρεσαν να πάνε να τα πάρουν, θα μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking του αεροδρομίου πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και Κωτσόβολος. 

Οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να πάνε στο “Δαχτυλίδι”, στην Κηφισίας, από τις 09:00 έως τις 19:00, για να τους παραλάβουν οχήματα της Αττικής Οδούς και να τους μεταφέρουν στο αεροδρόμιο. 

Δείτε την ανακοίνωση της Αττικής Οδού

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.