Σύμφωνα με το TripAdvisor

Την πρωτιά λοιπόν ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2018 παίρνει η Ευρώπη και συγκεκριμένα η Γαλλία με το εστιατόριο Au Crocodile στο Στρασβούργο.

 

 

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Tripadvisor βρήκε το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, ανάμεσα σε τόσα, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό αλγόριθμο που αναλύει όλα τα σχόλια και τις βαθμολογίες που έχει αφήσει ο κάθε ένας επισκέφτης κάτω από κάθε εστιατόριο.

 

 

Οσο για το Au Crocodile, το γαλλικό εστιατόριο με ένα αστέρι Michelin έχει καταφέρει να κερδίσει τον ουρανίσκο των Γάλλων κυρίως εξαιτίας των τοπικών προϊόντων του και των υπέροχων κρασιών του. Η αισθητική του θυμίζει κάτι από γαλλική ύπαιθρο, ενώ έχει καταφέρει να βρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο και το παραδοσιακό.

 

 

 

 

Το δεύτερο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο βρίσκεται στην Ισπανία, πήρε το όνομά του σεφ του, δηλαδή Μαρτίν Μπερασατεγκουί και έχει τρία αστέρια Michelin.

 

 

Τα μενού γευσιγνωσίας - που κοστίζουν έως και 232 λίρες το άτομο και τα πιάτα του είναι αρκετά ιδιαίτερα.

 

 

Μωρό καλαμάρι, φύκια που τρέμουν, πλαγκτόν, γαρίδες κονσομέ, ζαχαρωμένα έλατα και τραγανά μαργαριτάρια είναι μόνο μερικές από τις ονομασίες των πιάτων που αποδεικνύουν την ιδιαιτερότητά τους.