Κορωνοϊός: Τι να δείτε το Σαββατοκύριακο στο Netflix
"Μένουμε σπίτι"

Ο κορωνοϊός μας κλείνει σπίτι και ιδού όλες οι νέες σεζόν και ταινίες που βγήκαν και μπορείτε να απολαύσετε στο Netflix. Ακολουθούν όλα όσα ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στην πλατφόρμα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

11.03.2020
On My Block: Season 3

 

Σε μια περιθωριοποιημένη γειτονιά του Λος Άντζελες, τέσσερις έξυπνοι, αστείοι και περπατημένοι έφηβοι προσπαθούν να διατηρήσουν τη φιλία τους, καθώς ξεκινούν το λύκειο.

13.03.2020
Bloodride – Season 1

 

Μια νορβηγική σειρά που συνδυάζει τρόμο και μαύρο σκανδιναβικό χιούμορ, τοποθετώντας κάθε ιστορία στο δικό της ρεαλιστικό αλλά περίεργο σύμπαν.

13.03.2020
Elite – Season 3

 

Τρία παιδιά της εργατικής τάξης παίρνουν υποτροφία για το πιο ελίτ λύκειο της Ισπανίας και πιστεύουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους. Όταν όμως ένας από τους συμμαθητές τους βρίσκεται νεκρός, όλοι είναι ύποπτοι.

13.03.2020
Kingdom – Season 2

 

Η υπόθεση επικεντρώνεται σ’ έναν πρίγκιπα αρχαίου βασιλείου που αναλαμβάνει μία αποστολή αυτοκτονίας. Καθώς περίεργες φήμες σχετικά με τον άρρωστο βασιλιά τους καθηλώνουν τα πάντα στη χώρα, ο πρίγκιπας γίνεται η μόνη ελπίδα τους ενάντια σε μια μυστηριώδη αρρώστια που εξαπλώνεται.

13.03.2020
The Valhalla Murders – Season 1

Ένας ντετέκτιβ από το Όσλο επιστρέφει στην Ισλανδία για να βοηθήσει μια αστυνομικό να πιάσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που συνδέεται με μια παλιά σχολική φωτογραφία.

 

 

13.03.02020
Women of The Night – Season 1

Στοιχειώμενη από ένα σκοτεινό παρελθόν, η σύζυγός ενός ανερχόμενου αξιωματούχου στο γραφείο του δημάρχουν παρασύρεται στον υπόκοσμο του σεξ και των ναρκωτικών της πόλης.

 

 

13.03.2020
Lost Girls – Τα κορίτσια που χάθηκαν (2020)

H ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και περιγράφει τον αγώνα μιας απελπισμένης μητέρας να βρει την κόρη της που έχει εξαφανιστεί.