Χαλαρή διάθεση σε παραμυθένιο περιβάλλον

Με τη γουστόζικη αισθητική και την vintage ατμόσφαιρα που το χαρακτηρίζουν μεταφέρει αυτόματα στη γραφική γειτονιά του Marais, στο Παρίσι.

Κουκλίστικο και μικροσκοπικό το Lotte, επί της Τσάμη Καρατάσου πολύ κοντά στο Μουσείο Ακρόπολης, σερβίρει σπιτικά γλυκά ημέρας, αλμυρές τάρτες και κάποιες κρύες επιλογές, τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με την σπιτική λεμονάδα ή βυσσινάδα του.

 

 

 

 

 

 

Ρετρό μουσικές προτάσεις δένουν αρμονικά με το παλιακό σκηνικό του αγαπημένου bistro.

 

 

 

 

Μια θεατρική ηρωίδα, σύμβολο ενός ανολοκλήρωτου πλατωνικού έρωτα, έχει πάρει σάρκα και οστά τα τελευταία 4 χρόνια σε ένα κουκλίστικο μπιστρό! H Lotte ζει κάπου στο Κουκάκι, σε μια γωνιά που μυρίζει θέατρο, λουλούδια της άνοιξης και χειροποίητη λεμονάδα.

Η μουσική κυμαίνεται από κλασική μέχρι ρετρό ελληνικά παλιάς Aθήνας. Θα ακούσει κανείς, μουσική όχι πολύ γνωστή εδώ, βγαλμένη από μια άλλη εποχή. Φυσικά, υπάρχουν τα διαλείμματά με Elvis και rock n'roll. Τις πρωινές ώρες μπορεί κάποιος να απολαύσει έναν καφέ, θα βρείτε πάντα φρέσκα αναψυτικά (φτιάχνουν το δικό τους ginger ale και τη δική τους  λεμονάδα), όλες τις ώρες της ημέρας υπάρχουν χειροποίητες πίτες και γλυκά. Οπότε πάντα υπάρχει διάχυτη η περιέργεια από τον κόσμο "τι πίτα έχετε σήμερα;"... Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, για παράδειγμα το βράδυ, μπορεί ο επισκέπτης να διαλέξει ανάμεσα απο μια μικρή αλλά πολύ ιδιαίτερη κάβα και διαφορετικά μουσικά ακούσματα όπως jazz.

 

 

Τσάμη Καρατάσου 2, Kουκάκι

 21 1407 8639